Op zoek naar een plek waar u in alle rust samen kunt dineren? Een zakelijk diner of omdat u privé iets te vieren heeft? Dan biedt ons restaurant met diverse zalen in bosrijke omgeving de ideale plek om met uw gezelschap te genieten van mooie gerechten van onze chef-kok. Ook fijn is de centrale ligging in Oss, de goede bereikbaarheid vanaf de snelweg en ruime gratis parkeergelegenheid naast de deur.

dineren met maximale privacy

Gezelschappen laten genieten van goed eten en drinken is waar onze passie ligt. Met de diverse besloten zalen die ook te combineren zijn, hebben wij voor elk gezelschap een geschikte ruimte. Onze sfeervolle serre met privé-terras is bij uitstek geschikt voor besloten diners met gezelschappen van 10 tot 30 personen. Zo kan binnen en buiten indien gewenst gecombineerd worden. Aangrenzend hebben wij de grote zaal (tot 120 personen) en kleine zaal (tot 60) personen.

voor kleine en grote groepen

Of het nu voor een bijeenkomst met vrienden, collega’s of familie is, wij stemmen het diner en de sfeer af op uw gezelschap en wensen. Liever een buffet of BBQ? Ook dat kan bij restaurant Clemens. Vanaf 40 personen is de zaalhuur kosteloos. Met minder personen genieten van een privé diner? Ook dat is mogelijk, maar hou dan rekening met kosten voor zaalhuur óf een minimale drankafname. Afhankelijk van de samenstelling en grootte van uw gezelschap én uw wensen, adviseren wij u graag over de meest geschikte ruimte en dinervorm.

“We hebben genoten. Fijn om op eigen tempo en in alle rust te genieten van elke hap”. 

Familie Jansen – Oss

ons menu aangevuld met uw wensen

Onze chef-kok werkt altijd met verse, lokale producten en draagt veel zorg om smaakvolle dinerbuffet samen te stellen, geheel conform uw wensen. Zijn er dieetwensen, vegetarische of veganistische gasten? Laat het ons weten, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Een overzicht van onze arrangementen kunt u hier downloaden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan via het formulier hieronder.

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
    Vraag een offerte aan

    Vraag een offerte aan

      Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.