Restaurant Clemens in Oss heeft een landelijke en bosrijke ligging en een groot sfeervol, overdekt en verwarmd terras, waar je heerlijk warm en droog kunt zitten.

Terras

Het terras ligt aangrenzend aan het natuurgebied De Maashorst en is dus een prima uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook is er ruime parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s. Geef bij je reservering aan dat je graag op het terras wil eten.

Verwarmd in de winter, beschut in de zomer

Met de grote luifel, windschermen en kachels, biedt het terras zowel zon als schaduw en is het altijd goed toeven. Ook met een frisse wind en regenbui kun je dus genieten op het terras. Hier is ook de hond (aangelijnd) welkom en krijgt van ons altijd een bakje water.

nr. 19 in de Misset terras top 100

Restaurant Clemens staat in de lijst van beste terras van Nederland! Na een bezoek van een mystery visit en tweemaal van een vakjury was op 24 juni 2023 de uitreiking van de Misset Horeca Terras Top 100. Vol trots kunnen wij zeggen dat we een prachtige 19e plek hebben weten te bemachtigen in deze lijst. De vakjury heeft o.a. het volgende geschreven

OORDEEL VAN DE JURY

‘Een groot terras aan de voor- en aan de zijkant, verdeeld in een overdekt en een niet overdekt gedeelte. De gastheer van dienst heeft er zin in. Heel gastvrij en spontaan ontvangt hij ons, om vervolgens al wijzend een tafeltje in de zon aan te bevelen. Hij adviseert zelfs indachtig met hoe de zon zal draaien en waar we het beste kunen gaan zitten. Maar ook zijn vrouwelijke collega kan er wat van. Vrij snel nadat we plaats hebben genomen komt ook zij ons hartelijk begroeten en vraagt wat we willen drinken. Bij de opmerking ‘Een koffie’ begint ze spontaan de diverse soorten op te noemen wat resulteert in een espresso en een cappuccino. Ook vraagt ze of we willen lunchen of iets lekkers bij de koffie willen. Upselling, bijverkoop; zij doet het allemaal. En niet opdringerig, maar gastvrij en écht leuk. Ze hebben heerlijk gebak zegt ze, om deze vervolgens allemaal te benoemen. Wij geven aan te willen lunchen en bij het geven van de lunchkaart vertelt ze nog even over de soep van de dag. Wat een vakmensen zijn hier aan het werk bij Restaurant Clemens. Graag tot een volgende keer!’

Wauw wij hebben de dag van ons leven gehad!! Vandaag een heerlijke 2 gangen-lunch gegeten. Het was in één woord Top! En lekker buiten op het terras.
Sfeer, bediening, eten, alles was fantastisch.
Tot de volgende keer
!

Leny – Oss