Het geheel vernieuwde restaurant en zalencentrum ligt zeer bosrijk gelegen op een unieke plek aan de rand van natuurgebied de Maashorst in Oss. Op het grote terras met luifel, windschermen en kachels, dat zowel zon als schaduw biedt, is het bijna altijd goed toeven. Een mooi start- of eindpunt dus voor leuke wandel- en fietsroutes door de maashorst. Er is ruime parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s.

Lunch, diner of borrel?

Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Bij restaurant Clemens kun je genieten van een heerlijke uitgebreide lunch of diner à la carte. Maar u bent ook van harte welkom voor een kop koffie met gebak, een verse soep of een drankje met huisgemaakte borrelplank.

Wisselende menukaart

Onze chef-kok maakt elk kwartaal een nieuwe menukaart met smaakvolle, frisse gerechten. We werken alleen met verse ingrediënten van voornamelijk lokale leveranciers. Heeft u bijzondere dieetwensen? Laat het ons weten tijdens uw reservering, dan kunnen we er rekening mee houden.

Het gastvrije team van Clemens staat voor je klaar!

Direct online reserveren? Reserveer hier online

Wat hebben wij een fijne middag gehad bij restaurant Clemens. Super vriendelijke bediening en goede service. Op de menukaart staat voor ieder wat wils. Wij komen zeker hier terug. Vriendelijke bediening. Mooi en gezellige ambiance en het eten was heerlijk!

Merel en Hans – Oss

OOK VOOR ZAKELIJKE OF FEESTELIJKE BIJEENKOMST

Voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten in ontspannen sfeer kun je uiteraard ook terecht in ons restaurant. Voor besloten gelegenheden hebben we bovendien verschillende aparte zalen beschikbaar. Van kleinschalig privédiner, tot grote bijeenkomst met borrelhapjes of buffet: bekijk hier de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten of feesten op maat.