Restaurant Clemens is met haar bosrijke ligging een rustgevende locatie voor een waardig afscheid van uw geliefde, waarbij u samen met vrienden en familie uw dierbare kunt herdenken.

een waardig afscheid? CLEMENS HELPT JE!

Bij het overlijden van een dierbare komt er in korte tijd veel op u af. Naast het organiseren van een afscheidsceremonie of condoleance heeft u te maken met alle relaties van de overledene. Het team van restaurant Clemens heeft hier veel ervaring mee en is attent en betrokken bij alle gasten, zodat u zich volledig kunt toewijden aan de condoleance.

Met meerdere besloten ruimtes bieden we ruimte voor zowel grotere als meer intieme uitvaarten of condoleances. De serre (tot maximaal 30 personen) heeft met haar privé-terras de mogelijkheid om binnen en buiten te combineren. Deze grenst aan onze grote zaal, waardoor de serre makkelijk gekoppeld kan worden voor grotere gezelschappen. Alle zalen samen kunnen gecombineerd worden tot ongeveer 200 personen.

ook voor de afscheidsceremonie

Onze kleine zaal kan volledig worden ingericht voor een passende afscheidsceremonie tot 60 personen. Voor grotere gezelschappen kan de grote zaal worden ingezet.

Rondom restaurant Clemens is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s.

Een passend, waardevoller afscheid hadden we niet kunnen wensen. 

Nicole en Erik – Oss

oog voor detail

Ieder mens is uniek, dus ook iedere herdenking. Uw persoonlijke wensen zijn ons uitgangspunt, zodat u op passende en memorabele wijze afscheid kunt nemen. Eten, drinken, bloemen, decoratie, licht, geluid, vervoer of fotopresentaties. Bespreek uw wensen met ons en wij dragen er de hoogste zorg voor dat u een condoleance op maat krijgt.

Wij kunnen zowel een deel als de volledige regie uit handen nemen. Met hoogwaardige catering uit eigen keuken is alles mogelijk, van een traditionele koffietafel met worstenbroodjes of belegde broodjes tot aan culinaire hapjes, zoete lekkernijen of borrelplankjes.

U kunt hier een overzicht van onze arrangementen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen of vraag direct een offerte op maat aan via het formulier hieronder.

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.