Restaurant Clemens is met haar bosrijke en rustgevende ligging een fijne plek voor een afscheid van uw dierbare, tijdens een geheel verzorgde koffietafel of condoleance, omringd door vrienden en familie.

een waardig afscheid? CLEMENS HELPT JE!

Bij het overlijden van een dierbare komt er in korte tijd veel op u af. Naast het organiseren van een afscheidsceremonie of condoleance heeft u te maken met alle relaties van de overledene. Het team van restaurant Clemens heeft hier veel ervaring mee en is attent en betrokken bij al uw gasten, zodat u zich volledig kunt richten op het herdenken van uw dierbare.

Met meerdere besloten ruimtes bieden we ruimte voor zowel intieme als grotere uitvaarten en condoleances. Onze serre, met privé-terras, biedt plaats aan maximaal 30 personen en kan worden gecombineerd met onze grote zaal, met een totale capaciteit van ongeveer 200 personen. Voor afscheidsceremonies kunnen onze zalen worden aangepast aan uw behoeften.

Afscheidsceremonie

Onze kleine zaal kan volledig worden ingericht voor een passende afscheidsceremonie tot 60 personen. Voor grotere gezelschappen kan de grote zaal worden ingezet voor de ceremonie.

Rondom restaurant Clemens is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s.

Een passend, waardevoller afscheid hadden we niet kunnen wensen. 

Nicole en Erik – Oss

oog voor detail

Ieder mens is uniek, dus ook iedere herdenking. Uw persoonlijke wensen zijn ons uitgangspunt, en we zorgen ervoor dat u op passende en gedenkwaardige manier afscheid kunt nemen. Bespreek uw wensen met ons, en we zullen ervoor zorgen dat uw condoleance op maat wordt gemaakt, inclusief eten, drinken, decoratie, fotopresentaties, muziek en andere details.

We bieden hoogwaardige catering uit onze eigen keuken, en we kunnen zowel een deel als de volledige regie uit handen nemen. U heeft de keuze – van traditionele koffietafels met worstenbroodjes en belegde broodjes tot culinaire hapjes, zoete lekkernijen, en borrelplankjes.

Bekijk onze arrangementen voor meer informatie en neem hieronder contact met ons op voor een offertes op maat.

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
    Vraag een offerte aan

    Vraag een offerte aan

      Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.