Op zoek naar een gezellige plek om te borrelen met vrienden, familie of collega’s? Bij restaurant Clemens in Oss kan naar hartenlust geborreld en gefeest worden. In ons gezellige restaurant of op het terras onder het genot van een drankje en een borrelplankje van onze chef-kok.

IETS TE VIEREN? CLEMENS HELPT JE!

Ook voor een besloten feestjes hebben we diverse ruimtes die afgehuurd kunnen worden voor een teamuitje, bedrijfsborrel of bijvoorbeeld een receptie. Zo hebben we de serre (tot max. 35 personen) met aangrenzend privé terras, de kleine zaal met open haard (tot 60 personen) en de grote zaal (tot 150 personen) voor grotere gelegenheden. De capaciteit van de ruimte is afhankelijk van de gewenste opstelling. Gecombineerd bieden de zalen gezamenlijk ruimte aan maximaal 200 personen.

hapje en een drankje

Bij ons is niet één feestje of borrel hetzelfde. Bespreek uw wensen met ons, en wij zorgen voor een perfect afgestemde bijeenkomst. Naast onze huisgemaakte borrelplankjes van de kaart kunnen wij ook privédiners, buffetten of hapjes op maat verzorgen. Een overzicht van onze arrangementen kunt u hier downloaden

Groter feestje met DJ of band erbij? Ballonnen, een rode loper of bloemen? Ook daarbij kunnen wij u helpen.

Hier een feest met een bbq gehad met een selecte
groep in de serre met buitenterras. Van onze feestvierende gasten alleen maar positieve reacties gehad. Vooral over de bbq met buffet en de locatie en goede verzorging.
Bedankt voor de gezellige middag die we hebben gehad”.

Martin Schuurmans

BINNEN EN BUITEN

Dankzij de terrasverwarming, luifels en windschermen kan een groot deel van het jaar buiten worden geborreld. Bij slecht weer kan de borrel gemakkelijk naar binnen verplaatst worden. Omdat de serre grenst aan een privéterras, kan binnen en buiten zelfs gecombineerd worden.

Vul het formulier hieronder in voor een offerte aanvraag op maat!

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
    Vraag een offerte aan

    Vraag een offerte aan

      Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.