Vanaf vrijdag 13 oktober serveren wij ons wildmenu!
Alle gerechten zijn los te bestellen en te combineren met onze à la carte menu.
Wildseizoen

WILDMENU
VOORGERECHT
Hazenpeper • 13,50
Geserveerd met zoetzure paarse wortel, gepofte gele biet & rode bietenmayonaise
Zwijn rosbief • 14,50
Geserveerd met cranberry compote, paddenstoelencrème, crumble van roggenbrood & zoetzure paarse wortel
HOOFDGERECHT
Hertbiefstuk • 26,00
Met stoofpeer, geroosterde pompoen & pastinaak geserveerd met wildjus
Fazant • 22,50
Sousvide gegaarde fazantfilet met fazantstoof, aardappel kaantjes & rode wijn jus
NAGERECHT
Carrot cake • 9,00
Geserveerd met witte chocolade mousse, wortelsiroop, gingerale gel & walnoten-honing yoghurtijs











MENU
Bij Restaurant Clemens komen we regelmatig met een nieuwe menukaart met frisse gerechten.
OPENINGSTIJDEN
Maandag
gesloten
Dinsdag
10:00 • 22:00
Woensdag
10:00 • 22:00
Donderdag
10:00 • 22:00
Vrijdag
10:00 • 22:00
Zaterdag
10:00 • 22:00
Zondag
10:00 • 22:00