Restaurant Clemens biedt een sfeervolle trouwlocatie aan de rand van het mooie natuurgebied De Maashorst in Oss. Een unieke setting waar landelijke charme naadloos samensmelt met moderne faciliteiten. Hier vindt u niet zomaar een trouwlocatie, maar een onvergetelijke plek om ‘ja’ te zeggen.

het ja-woord aan de bosrand

TROUWEN TE MIDDEN VAN DE NATUUR

Met een rijke geschiedenis en een idyllische omgeving, inclusief een royaal terras, is deze locatie geschikt voor bruiloften in elk seizoen. De weelderige bossen bieden niet alleen een ontspannen ambiance, maar vormen ook een prachtig decor voor het vastleggen van unieke trouwfoto’s.

een culinaire beleving met een topchef

Gastvrijheid zit in onze genen. Onze chef-kok uit onze eigen keuken werkt met verse, lokale producten en verzorgt met veel passie smaakvolle, verrassende gerechten en hapjes. Ons team is betrokken en attent. Stuk voor stuk gedreven en enthousiaste mensen die met hun ervaring precies weten hoe ze van jullie trouwdag een onvergetelijke dag kunnen maken en jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie speciale dag.

jullie trouwdag op jullie manier

Of jullie nu slechts een deel van jullie bruiloft door ons willen laten regelen of de complete regie aan ons willen overlaten, wij staan voor jullie klaar. We bieden zelfs totaalpakketten aan, inclusief een DJ of band, prachtige bruidsboeketten, decoratie, bruidsfotografie en verrukkelijke bruidstaarten. We denken graag met jullie mee om jullie speciale dag perfect vorm te geven zoals jullie dat willen.

“Alles was perfect geregeld zoals we eerder met hen hadden besproken: het heerlijke kwaliteitsmenu wat speciaal voor ons was samengesteld; de inrichting van de zaal en de dinertafel; de muziek via Spotify; de beamer waarop we onze foto’s konden laten zien; de supermooie en superlekkere taart!
Er werd ook heel flexibel met onze wensen en het voorgestelde tijdschema omgegaan”.

Natalia Antoniuk

diverse ruimtes en opties

Restaurant Clemens heeft diverse zalen, waardoor we een bruiloft of trouwfeest kunnen faciliteren tot 200 personen. Van intieme trouwceremonie in de kleine zaal met open haard (tot 60 personen), privédiner in de serre (tot 27 personen) met privéterras tot groot feest met dj of band in de grote zaal (150 personen). Deze grote zaal kan in combinatie met de serre ook gebruikt worden voor een trouwceremonie met groter gezelschap tot 200 personen. De capaciteit is afhankelijk van de opstelling die u verkiest.

Uiteraard kunt u een afspraak maken om de diverse ruimtes te bekijken en uw wensen door te nemen. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met jullie om er een fantastische dag van te maken, die volledig is afgestemd op jullie wensen. Maak gerust een afspraak om onze diverse ruimtes te bezichtigen en jullie wensen te bespreken. We staan klaar om samen met jullie een onvergetelijke dag te creëren die volledig aansluit op jullie wensen.

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte op maat aan. Uw droombruiloft begint hier.

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
    Vraag een offerte aan

    Vraag een offerte aan

      Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.