Restaurant Clemens biedt een sfeervolle trouwlocatie met diverse zalen aan de rand van natuurgebied De Maashorst. Een unieke plek in Oss waar de landelijke omgeving perfect wordt gecombineerd met moderne faciliteiten. Niet zomaar een trouwlocatie dus.

het ja-woord aan de bosrand

De locatie kent een rijke geschiedenis en bevindt zich in een prachtige omgeving met een groot terras. Hier kun je trouwen in elk seizoen. De bosrijke omgeving biedt niet alleen een ontspannen sfeer, maar verschaft ook een mooi decor voor het maken van unieke trouwfoto’s.

eigen keuken met een topchef

Gastvrijheid zit in onze genen. Onze chef-kok uit onze eigen keuken werkt met verse, lokale producten en verzorgt met veel passie smaakvolle, verrassende gerechten en hapjes. Ons team is betrokken en attent. Stuk voor stuk gedreven en enthousiaste mensen die met hun ervaring precies weten hoe ze van jullie trouwdag een onvergetelijke dag kunnen maken en jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie speciale dag.

trouwdag op maat

Wij kunnen een deel van jullie bruiloft verzorgen of de totale regie in handen nemen. Indien gewenst bieden wij ook een totaalpakket met o.a. dj of band, bruidsboeketten en decoratie, bruidsfotografie en bruidstaarten. Wij denken graag mee over de perfecte invulling die bij jullie past.

“Alles was perfect geregeld zoals we eerder met hen hadden besproken: het heerlijke kwaliteitsmenu wat speciaal voor ons was samengesteld; de inrichting van de zaal en de dinertafel; de muziek via Spotify; de beamer waarop we onze foto’s konden laten zien; de supermooie en superlekkere taart!
Er werd ook heel flexibel met onze wensen en het voorgestelde tijdschema omgegaan”.

Natalia Antoniuk

diverse ruimtes en opties

Restaurant Clemens heeft diverse zalen, waardoor we een bruiloft of trouwfeest kunnen faciliteren tot 200 personen. Van intieme trouwceremonie in de kleine zaal met open haard (tot 60 personen), privédiner in de serre (tot 27 personen) met privéterras tot groot feest met dj of band in de grote zaal (150 personen). Deze grote zaal kan in combinatie met de serre ook gebruikt worden voor een trouwceremonie met groter gezelschap tot 200 personen. De capaciteit is afhankelijk van de gekozen opstelling in de ruimte.

Momenteel zijn de zalen gesloten i.v.m. verbouwing. De grote zaal wordt volledig vernieuwd en gemoderniseerd, op 10 maart is de opening en bieden we u de gelegenheid om een kijkje te komen nemen. We nemen wel reserveringen aan voor na de opening, vanaf 11 maart.

Uiteraard kunt u een afspraak maken om de diverse ruimtes te bekijken en uw wensen door te nemen. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met jullie om er een fantastische dag van te maken, die volledig is afgestemd op jullie wensen.

Vul hieronder het formulier in en vraag een offerte op maat aan.

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.