Een zakelijke bijeenkomst organiseren voor uw bedrijf? Restaurant Clemens in Oss is met haar bosrijke ligging en moderne sfeer de ideale plek voor uw vergadering of andere zakelijke meeting. Wij ademen gastvrijheid en dragen zorg voor een goed georganiseerde dag waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. De mogelijkheden zijn eindeloos:

Specifieke vragen? Bespreek uw wensen met ons en wij denken met u mee om er een bijeenkomst van te maken die volledig is afgestemd op uw wensen.  Zo hoeft u zich alleen nog maar te richten op de inhoud.

VERGADERING

Onze zalen zijn fijne, inspirerende ruimtes geschikt voor verschillende groep groottes in diverse opstellingen, geschikt voor ieder soort vergadering.

De innerlijke mens is belangrijk om tijdens vergaderingen te voorzien van gezonde én lekkere breaks. Daarnaast loopt u tijdens de pauzes zo het bos in om daarna weer met nieuwe focus en energie de vergadering te hervatten.

WORKSHOP, PRESENTATIE OF LEZING

Met de diverse opstellingen zijn onze zalen ook zeer geschikt voor het geven van cursussen of lezingen. Uw deelnemers zullen de sfeervolle ambiance van de locatie waarderen. Indien nodig kan er lunch of diner worden genuttigd in het restaurant of op het terras. Onze kleine zaal is met open haard, dakramen en moderne inrichting een sfeervolle ruimte voor een inspirerende bijeenkomsten. Voor grotere gezelschappen kan de presentatie ook in de grote zaal worden gegeven.

“Prachtige locatie in het bos voor een workshop. Super leuke Cajon workshop mogen doen voor een kleine club ondernemers die de aftrap deden van hun eerste bijeenkomst en daarna gingen wandelen in het bos”.

Jeric V.

NETWERKEN

Een netwerkbijeenkomst in sfeervolle ambiance met een lekker hapje en een drankje? Afhankelijk van de samenstelling en grootte van uw groep, kan een passende ruimte bij Clemens worden gecreëerd. Behalve de vergaderopstellingen zoals hierboven genoemd is het ook mogelijk om te dineren of borrelen in open of gesloten setting. In de serre met privéterras kan binnen en buiten worden gecombineerd. Voor grote gezelschappen kan ook de aangrenzende grote zaal betrokken worden, waardoor tot 200 mensen kunnen deelnemen.

“Onze bijeenkomst met presentaties was een succes. Goed verzorgd met lekkere hapjes en attente bediening. Alles erg vlot verlopen. We komen zeker weer terug.”

Frank G.

Wij ademen gastvrijheid en onze chef-kok draagt grote zorg aan het verzorgen van smaakvolle hapjes of gerechten voor uw netwerkbijeenkomst. Van lunch tot privé-diner en van BBQ tot buffet: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een overzicht van onze arrangementen kunt u hier downloaden

ZAKELIJKE LUNCH OF DINER

Restaurant Clemens is goed bereikbaar vanaf de snelweg en met haar centrale ligging een geliefde plek voor een zakelijke lunch of diner. In kleine gezelschappen kunt u á la carte dineren met smaakvolle gerechten van onze chef-kok. Hiervoor kunt u online reserveren. Voor grote groepen kunnen wij ook een keuzemenu samenstellen. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen.

Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vul hieronder het offerteformulier in, dan sturen wij u de diverse opties en prijzen toe.

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
    Vraag een offerte aan

    Vraag een offerte aan

      Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.