Iets te vieren en zin in een gezellig feest? Bij Restaurant Clemens in Oss verzorgen we de mooiste feesten en partijen. Bijvoorbeeld om uw verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren. Een feest bij Clemens staat garant voor gezelligheid, kwaliteit en een professioneel team met een schat aan ervaring. Uw gast is onze gast en wij doen er alles aan om er een onvergetelijke feestavond van te maken.

KNALFEEST OP NIVEAU

In onze grote zaal is, afhankelijk van de gekozen opstelling, ruimte voor 70 tot 150 personen. Bijna alles is hierin mogelijk! Wij denken graag met u mee en kunnen u naar behoefte voorzien, zodat u onbezorgd kan genieten. Uitgebreid buffet of liever lekkere borrelhapjes uit eigen keuken? Een DJ of een band? Vertel ons uw wensen, zodat we er samen een topavond op maat van kunnen maken.

Restaurant Clemens ligt in een mooie, bosrijke omgeving en beschikt over voldoende gratis parkeerplekken voor uw gasten.

MEERDERE ZALEN, VEEL MOGELIJKHEDEN

Heeft u een feest voor meer of minder personen? Geen probleem! Naast de grote zaal (tot 150 personen), hebben wij ook een kleine zaal (60 personen) en een serre (35 personen) met aangrenzend privéterras. Alle zalen samen zijn te combineren tot maximaal 200 personen. Kom gerust een kijkje nemen en de mogelijkheden bespreken. Een overzicht van de mogelijkheden voor eten en drinken en onze arrangementen kunt u hier downloaden.

De zalen zijn recent volledig vernieuwd en gemoderniseerd, zie ook alle foto’s van de verbouwing. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Gisteren een feest gehad ter ere van ons 65 verjaardag van ons beiden. Wat was het top. Geweldige locatie, top bediening. Wij hebben met familie en vrienden enorm genoten en heerlijk gegeten. Jullie krijgen van ons een enorm pluim. Enorm verdiend allemaal. Dank jullie wel voor deze geslaagde middag/avond. Het was helemaal af. Dank.

Anneke Mink v.d. Weijden

FEESTEN IN STIJL

Wij dragen veel zorg aan de aankleding en verzorging van de bijeenkomst. Welkomstdrankjes, licht, geluid, smaakvolle hapjes, slingers, ballonnen, tafelstukjes.. de mogelijkheden zijn eindeloos en deze bespreken we dan ook graag met u. Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met u op!

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.