Bent u op zoek naar de perfecte locatie om een bijzondere gelegenheid te vieren? Restaurant Clemens in Oss staat klaar om uw verjaardag, bruiloft, jubileum of welk feest dan ook tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze belofte aan u is simpel: bij Clemens kunt u rekenen op gezelligheid, topkwaliteit en een ervaren team dat uw gasten als de onze behandelt. We zijn er om van uw feestavond een knalfeest op maat te maken.

FEESTVIEREN OP MAAT

In onze grote zaal is plaats voor 70 tot 150 personen, afhankelijk van de opstelling die u verkiest. Bijna alles is mogelijk! Vertel ons uw wensen, en wij zorgen ervoor. Een uitgebreid buffet, heerlijke borrelhapjes uit eigen keuken, live muziek of een DJ – laat ons weten wat u voor ogen heeft.

Restaurant Clemens bevindt zich in een prachtige, bosrijke omgeving en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten.

MEERDERE ZALEN, VEEL MOGELIJKHEDEN

Heeft u een feest voor meer of minder personen? Geen probleem! Naast de grote zaal (tot 150 personen), hebben wij ook een kleine zaal (60 personen) en een serre (35 personen) met aangrenzend privéterras. Alle zalen samen zijn te combineren tot maximaal 200 personen. Kom gerust een kijkje nemen en de mogelijkheden bespreken. Een overzicht van de mogelijkheden voor eten en drinken en onze arrangementen kunt u hier downloaden.

Onze zalen zijn onlangs volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Bekijk de foto’s van de renovatie of kom zelf een kijkje nemen.

Gisteren een feest gehad ter ere van ons 65 verjaardag van ons beiden. Wat was het top. Geweldige locatie, top bediening. Wij hebben met familie en vrienden enorm genoten en heerlijk gegeten. Jullie krijgen van ons een enorm pluim. Enorm verdiend allemaal. Dank jullie wel voor deze geslaagde middag/avond. Het was helemaal af. Dank.

Anneke Mink v.d. Weijden

FEESTEN IN STIJL

Wij besteden veel aandacht aan de decoratie en verzorging van uw bijeenkomst. Denk aan welkomstdrankjes, sfeervolle verlichting, smaakvolle hapjes, decoraties en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos, en we bespreken ze graag met u. Vul het formulier hieronder in, en we nemen spoedig contact met u op.

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
    Vraag een offerte aan

    Vraag een offerte aan

      Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.