Gezelschappen laten genieten van goed eten en drinken is waar onze passie ligt en waar restaurant Clemens met de diverse zalen bij uitstek geschikt voor is. Naast private dining, dat al mogelijk is vanaf 10 personen, bieden wij ook de mogelijkheid voor een walking dinner (buffet of bbq) vanaf 30 tot 120 personen. Een interactieve en gezellige manier om samen te eten.

VAN FAMILIEFEEST TOT ZAKELIJKE BIJEENKOMST

Of het nu voor een bijeenkomst met vrienden, collega’s of familie is, wij stemmen het buffet en de sfeer af op uw gezelschap en wensen. Vooraf een vergadering of lezing, of juist een borrel en feest na afloop? Ook dat kan bij restaurant Clemens. Afhankelijk van de samenstelling en grootte van uw gezelschap én uw wensen, adviseren wij u graag over een de meest geschikte ruimte en dinervorm.

BINNEN EN BUITEN

De serre is geschikt voor besloten diners en buffetten voor kleine gezelschappen tot 30 personen. Aan de serre zit een klein privéterras gekoppeld, fijn om in de zomermaanden met een barbecue of borrel buiten te eten. In de minder warme periodes kan binnen en buiten ook gecombineerd worden.

Aangrenzend aan de serre zit de grote zaal, die voor grote gezelschappen ook samengevoegd kan worden met de serre.

De kleine zaal (tot 60 personen) is met een sfeervolle haard, moderne inrichting en grote dakramen met veel daglicht een gezellige en inspirerende ruimte voor een privédiner of buffet. Deze zaal beschikt over de meest moderne audiovisuele faciliteiten, zodat er ook foto’s of presentaties getoond kunnen worden.

Uiteraard helpen wij u graag in uw keuze, of vraag een offerte op maat aan.

“We hebben ons jaarlijkse bedrijfsuitje gehouden bij Clemens en dat was top. Heerlijk gegeten en gedronken, in een gezellige sfeer met enthousiaste bediening. Echt een aanrader. Team 2Kerr!”

Gerhard Breugem

ETEN EN DRINKEN

Van culinaire hapjes tot bourgondische buffet, bij restaurant Clemens kan eigenlijk alles. Kwaliteit en smaak staan voorop. Onze chef-kok werkt altijd met verse, lokale producten en draagt veel zorg om een smaakvolle dinerbuffet samen te stellen, geheel conform uw wensen. Zijn er dieetwensen, vegetarische of veganistische gasten? Laat het ons weten, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Een overzicht van onze arrangementen kunt u hier downloaden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan via het formulier hieronder.

vraag hier je offerte aan

    Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
    Vraag een offerte aan

    Vraag een offerte aan

      Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.