vacature

Zelfstandig Werkend Kok

Fulltime / Parttime / Bijbaantje – beschikbaar per maart 2019

Smul je van lokale lekkernijen en tevreden gasten? Bouw jij mee aan het persoonlijkste restaurant van de regio? Lijkt het jou ook gaaf om een opening mee te maken? Kom dan bij ons werken als Zelfstandig Werkend Kok!

Waarom werken bij Restaurant Clemens?

Als zelfstandig werkend kok mag je werken in de nieuwe keuken van Restaurant Clemens waar je samen met de chef-kok de vrijheid krijgt om er jullie keuken van te maken! Je mag al jouw creativiteit, passie en jouw persoonlijkheid in de gerechten leggen, niks is ons te gek. Kom op met innovatieve gerechten, nieuwe trends en zet jouw stempel op de kaart! Het concept ‘een plek waar iedereen zich welkom voelt’ vind je straks terug op de kaart. We serveren een brede variatie van de tournedos van de lokale slager tot een sappige burger op een broodje van de bakker om de hoek. Het draait bij elk gerecht om de kwaliteit en aandacht voor het product. Daarnaast weet jij voor de grootste feesten de lekkerste buffetten klaar te maken. Tot slot leer je elke dag met ons mee, van het opzetten van een mooie menukaart tot het berekenen van kostprijscalculaties en meer, daar waar jij behoefte aan hebt!

Na een grote renovatie zal Restaurant-Zaal ‘t Putje omgetoverd worden tot Restaurant Clemens en in het voorjaar 2019 openen. Met een nieuwe keuken en nieuwe look en feel in de modern, landelijke stijl krijgt het restaurant 75 zitplaatsen, een terras met 60 zitplaatsen en een zalencapaciteit tot 250 personen.

Wat krijg je hiervoor?

  • Een salaris op basis van ervaring en kennis
  • Een unieke kans om een opening mee te maken en jouw ideeën daar in los te laten
  • Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat
  • Coaching, training en doorgroeimogelijkheden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)

Wie ben jij?

Een enthousiaste kok met passie voor mooie gerechten! Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van Restaurant Clemens!

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten.

Interesse of vragen? Laat het ons weten.

Restaurant Clemens

Restaurant Clemens is bijzonder. Daar waar de verhalen uit het verleden nooit vergeten zullen worden, maar we vanaf nu een nieuw verhaal gaan vertellen. Ons eigen verhaal.

Het wordt weer een plek waar mensen graag naartoe komen. Een eigentijdse en informele ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, rangen en standen. Waar het gevoel van buiten ook binnen terugkomt. Waar elke bezoeker persoonlijke aandacht ervaart. Waar de passerende fietser of wandelaar op het terras tot rust komt, waar je met vrienden en familie gezellig een goede hamburger kunt eten of als zakelijke gast een lunch of diner op niveau beleeft. Voor een kleine borrel, groots feest of belangrijke vergadering. Een plek waar iedereen zich welkom voelt.

Restaurant Clemens, voorheen Restaurant-Zaal ‘t Putje, heeft een rijke historie in Oss. Het is van oudsher een plek waar mensen graag naartoe komen. De naam komt mede dankzij een eeuwenoude legende rondom de heilige Clemens (de voornaam die hij van de paus ontving bij zijn wijding) Willibrord ofwel Willibrordus, apostel van de Lage Landen, aartsbisschop der Friezen.

HOME