Verbouwing

HEROPENING ZALEN

Op vrijdag 10 maart zijn onze nieuwe zalen opgeleverd en weer heropend! Benieuwd naar ons verbouwavontuur? Lees snel verder.

Restaurant Clemens bouwt aan de toekomst!

Van dinsdag 27 december tot vrijdag 10 maart wordt onze grote zaal & serre verbouwd. Het restaurant is in deze periode geopend op de reguliere tijden van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 22:00 uur.

Verbouwing update

Week 1 | vd CAMP Oss is begonnen met de sloop. Van vloer tot plafond wordt alles eruit gehaald om nadien alles weer nieuw op te bouwen. De oude kasteelstenen die er vroeger in geplaatst zijn komen weer tevoorschijn. De bar waar menig biertjes zijn getapt wordt eruit gehaald. De verbouwing is nu echt gestart!

Week 2 | In één week tijd is de hele zaal gestript waardoor we direct in de tweede week kunnen beginnen met de opbouw onder begeleiding van bouwbedrijf Gloudemans & Van Krieken. Met het metselwerk beginnen de eerste contouren van de de inrichting van de zaal zichtbaar te worden. Daarnaast heeft het uitvullen voor de isolatie in het plafond plaats gevonden.

Week 3 | Aan beide zijdes van de zaal is een verdieping gemaakt. Boven de bar zal de bovenverdieping dienen als opslagruimte en de verdieping aan de kant van de serre zal gebruikt worden voor een kantoor en extra personeelsruimte. Daarnaast is Witsiers Air Comfort Koeltechniek begonnen met de aanleg van de grote airco units zodat we onze zalen altijd van de juiste temperatuur kunnen voorzien. Tot slot zijn de ramen in de grote zaal alvast ingeslepen en de hoeklijnen geplaatst.

Week 4 | De raamkozijnen zijn geplaatst en wat zorgt dat voor ontzettend veel daglicht! Drie grote puien in de zaal en nieuwe kozijnen mét openslaande deuren in de serre, wat zorgt voor een goede verbinding met het terras aan de voorzijde. Daarnaast is Brass elektrotechniek begonnen met meters pijp te verwerken, is het dak geïsoleerd, is de rails gemaakt voor de verschuifbare wanden in het tussenstuk en zijn de verdiepingen betimmerd. Een groot verschil met een week eerder!

Week 5 | Er is weer hard gewerkt deze week! De muren zijn gestukadoord, er zijn vele meters kabel getrokken en de koof is uitgevuld. Daarnaast is er nog heel wat isolatiemateriaal geplaatst in de plafonds en wanden.

Week 6 | Het begint steeds meer vorm te krijgen, de muren zijn gevuld met isolatiemateriaal en met gipsplaten dicht gezet. De houten planken zijn tegen de schuinte van het plafond aan gezet en er is al flink getegeld in de bar. De vloer in de serre is aangesmeerd zodat deze op gelijke hoogte ligt van de de zaal. Weer mooie vorderingen!

Week 7 | Het plafond zit er bijna overal in en alle wanden zijn gestuukt, wat een verschil en wat wordt het mooi!

Week 8 | Het einde komt steeds meer inzicht. Deze week is de houtlook tegelvloer gelegd, is het terras aan de voorzijde opnieuw bestraat en zijn de eerste elementen voor de bar al binnen gekomen welke volgende week geplaatst gaat worden. Daarnaast is de omkleedruimte en nieuw kantoor volledig afgemaakt.

Week 9 | Deze week zijn o.a. de schilder, elektricien en interieurbouwer flink bezig geweest met de afwerkingen. Veel veranderingen weer en we zijn nu al erg blij met het resultaat. Nog één week werken aan de laatste afwerkingen, flink schoonmaken en dan tellen we af tot de opening volgende week vrijdag en zaterdag!

Week 10 | De verbouwing zit er op. Wat zijn we ontzettend trots, blij en kijken we er naar uit om iedereen hier te mogen ontvangen! Graag willen we iedereen die dit in deze korte tijd mede mogelijk heeft gemaakt ontzettend bedanken. Wij kijken terug op een fantastisch openingsweekend met een prachtig avondfeest en een hele gezellige open dag met veel belangstelling.

De plannen

In de grote zaal zal daglicht gecreëerd worden door middel van 3 grote raampartijen uitkijkend op een prachtige siertuin. Het interieur wordt modern met natuurlijke materialen. De bar wordt volledig vernieuwd en gemoderniseerd. Met geluidsdichte schuifpanelen zal de zaal afgescheiden kunnen worden van de serre, extra ruimte voor meer partijen op dezelfde dag. De serre krijgt openslaande deuren naar een privéterras met uitzicht over het bos.