fbpx

Souschef

Wil jij de kartrekker zijn van de keuken bij Restaurant Clemens? Ben jij goed in het organiseren van een drukke avond met zowel á la carte als buffetten? En vind je het leuk om het team te motiveren en begeleiden? Laat dan van je horen voor onze functie als Souschef!

 

Verantwoordelijkheid

 

Verrassende gerechten

 

Diversiteit

Wat mag je verwachten?

Als souschef ben jij, samen met de chef-kok, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken van Restaurant Clemens. Van de MEP tot de uitgifte van de á la carte en van het verzorgen van een uitgebreid buffet tot een walking diner. Gerechten worden door en met het team samengesteld en worden gekenmerkt door kwaliteit, lokaal en seizoensgebonden. Geen poespas, wel verzorgd en met passie gemaakt.

Naast de operationele dagelijkse werkzaamheden ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse inkoop en het bestellen hiervan. Je ziet toe op efficiënt en verantwoord gebruik van ingrediënten en assisteert de chef-kok in het behalen van de inkoopmarges -hier is tevens een inkoopbonus aan verbonden.

Je vindt het leuk om je collega’s te motiveren, te begeleiden en je hebt de rust om hectische dagen goed te laten verlopen. Je communicatie naar zowel het keukenteam als naar de bediening is helder en duidelijk.

Wat krijg je hiervoor?

  • Een salaris op basis van ervaring en kennis
  • Inkoopbonusregeling
  • Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)

Wie ben jij?

Een enthousiaste Souschef met passie voor mooie gerechten! Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van Restaurant Clemens!

 

 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten.

 

Restaurant Clemens

 

www.restaurantclemens.nl

 

Restaurant Clemens is in april 2019 geopend na een grote verbouwing. Het restaurant telt 70 couverts en kan worden uitgebreid naar 100 couverts. Met een groot terras (overdekt en verwarmd) kunnen gasten heerlijk genieten van de prachtige bosrijke omgeving. In de zalen zijn vele verschillende mogelijkheden. Van privédiner tot groots feest en van koffietafel tot vergadering.

Het team bestaat uit ongeveer 35 medewerkers die met veel plezier onze gasten dagelijks in de watten leggen.