Medewerker Bediening - Restaurant Clemens

Medewerker Bediening

Kun jij gasten verbluffen door jouw gastvrijheid en persoonlijke service? Kom dan bij ons werken als Medewerker Bediening!

 

Wat mag je verwachten?

Jij mag onze gasten van lunch tot diner en van borrel tot groots feest een geweldige ervaring geven. Doordat je weet wat er op het menu staat kun jij de juiste aanbevelingen doen en je vindt het heerlijk om alle ballen hoog te houden. Je speelt in op de wensen en behoefte van de gasten en weet ze fan te maken van jou en van het restaurant!

Afwisseling in je baan is het leukste wat er is, daarom mag je bij ons zowel lunch en diner draaien in het restaurant als de mooiste feesten in de zalen verzorgen.

Persoonlijke service & afwisselend werk

 

Gezellig en enthousiast team

Wie ben jij?

Jij bent een echte gastheer/vrouw, met passie voor het zorgen van een gezellige avond uit.  Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van Restaurant Clemens!

 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten.

 

Restaurant Clemens

 

www.restaurantclemens.nl

 

Restaurant Clemens is bijzonder. Daar waar de verhalen uit het verleden nooit vergeten zullen worden, maar we vanaf nu een nieuw verhaal gaan vertellen. Ons eigen verhaal.

Het is weer een plek waar mensen graag naartoe komen. Een eigentijdse en informele ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, rangen en standen. Waar het gevoel van buiten ook binnen terugkomt. Waar elke bezoeker persoonlijke aandacht ervaart. Waar de passerende fietser of wandelaar op het terras tot rust komt, waar je met vrienden en familie gezellig kunt eten of als zakelijke gast een lunch of diner op niveau beleeft. Voor een kleine borrel, groots feest of belangrijke vergadering. Een plek waar iedereen zich welkom voelt.

 

Restaurant Clemens, voorheen Restaurant-Zaal ‘t Putje, heeft een rijke historie in Oss. Het is van oudsher een plek waar mensen graag naartoe komen. De naam komt mede dankzij een eeuwenoude legende rondom de heilige Clemens (de voornaam die hij van de paus ontving bij zijn wijding) Willibrord ofwel Willibrordus, apostel van de Lage Landen, aartsbisschop der Friezen.