vacature

Medewerker Bediening

Fulltime / Parttime / Bijbaantje – beschikbaar per maart 2019

Kun jij gasten verbluffen door jouw gastvrijheid en persoonlijke service? Heb jij een super conditie en kun je de shuttle run test zonder enige problemen afleggen? Lijkt het jou ook gaaf om een opening mee te maken? Kom dan bij ons werken als Medewerker Bediening!  

Wat mag je verwachten bij Restaurant Clemens?

Restaurant-Zaal het Putje in Oss wordt totaal gerenoveerd en in het voorjaar 2019 omgedoopt tot Restaurant Clemens met een nieuwe look en feel in de modern, landelijke stijl. Jij mag onze gasten van lunch tot diner en van borrel tot groots feest een geweldige ervaring geven. Doordat je weet wat er op het menu staat kun jij de juiste aanbevelingen doen en je vindt het heerlijk om (tijdens piekuren) alle ballen hoog te houden. Je speelt in op de wensen en behoefte van de gasten en weet ze fan te maken van jou en van het restaurant!

Jij laat jouw creativiteit de vrije loop en weet met leuke innovatieve ideeën te komen om onze gasten net dat beetje extra te geven. Afwisseling in je baan is het leukste wat er is, daarom mag je bij ons zowel lunch en diner draaien in het restaurant als de mooiste feesten in de zalen verzorgen. Toch liever wat stabieler en niet te veel afwisseling in je taken en verantwoordelijkheden? Ook dat is geen probleem!

Wat krijg je hiervoor?

  • Een salaris op basis van ervaring en kennis
  • Een unieke kans om een opening mee te maken en jouw ideeën daar in los te laten
  • Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat
  • Coaching, training en doorgroeimogelijkheden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)

Wie ben jij?

Jij bent een echte gastheer/vrouw, met passie voor het zorgen van een gezellige avond uit.  Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van Restaurant Clemens!

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten.

Interesse of vragen? Laat het ons weten.

HOME