Leerling bediening - Restaurant Clemens

Leerling bediening

Wil jij alles leren in een veelzijdig restaurant waarin álles mogelijk is? Is het jouw passie om gasten in de watten te leggen en van iedere dag een feestje te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze leerling in de bediening!

 

Gezellig en enthousiast team

 

Persoonlijke service & afwisselend werk

Wat mag je verwachten?

 

Als leerling bediening ben jij een echte allrounder! Tijdens de lunch serveer jij de lekkerste broodjes en salades als een echte gastheer/gastvrouw en tijdens het diner weet jij met jouw charme net die ene bijzondere fles wijn extra te verkopen. Daarnaast geef jij de ultieme service bij een groots feest en weet jij vergaderingen top te verzorgen. Al met al maak jij het verblijf van de gast net een beetje aangenamer!

 

Voor jou is niets te gek en je staat er voor open om alles te leren en te zien! Gastvrijheid adem je en je vindt het fantastisch om onze gasten in de watten te leggen, jij weet écht indruk op ze te maken! Gasten komen dan ook graag terug voor jou en je enthousiaste, open persoonlijkheid.

 

Tijdens jouw stage leer je het reilen en zeilen binnen alle onderdelen van ons restaurant met zalen! Je bent dan ook leergiering, enthousiast en je staat open voor nieuwe dingen. Laat ons weten wat jíj graag wilt leren en wij gaan er samen aan werken!

Wie ben jij?

Jij bent een ware host, gastvrijheid stroomt door jouw bloed en je wilt niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten terugkomen door jouw service! Je houdt van stevig aanpakken en van een vol restaurant deins jij niet terug. Je bent leergiering en je wilt er samen met ons een fijne en leerzame tijd van maken bij Restaurant Clemens!

 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten.

 

 

www.restaurantclemens.nl