Leerling bediening - Restaurant Clemens

Leerling bediening

Wil jij alles leren in een veelzijdig restaurant waarin álles mogelijk is? Is het jouw passie om gasten in de watten te leggen en van iedere dag een feestje te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze leerling in de bediening!

vacature stagiair/ leerling bediening m/v (vanaf september ’22)

Wie ben jij?

Jij bent een ware host, gastvrijheid stroomt door jouw bloed en je wilt niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten terugkomen door jouw service! Je houdt van stevig aanpakken en van een vol restaurant deins jij niet terug. Je bent leergiering en je wilt er samen met ons een fijne en leerzame tijd van maken bij Restaurant Clemens!

Als leerling bediening ben jij een echte allrounder! Tijdens de lunch serveer jij de lekkerste broodjes en salades als een echte gastheer/gastvrouw en tijdens het diner weet jij met jouw charme net die ene bijzondere fles wijn extra te verkopen. Daarnaast geef jij de ultieme service bij een groots feest en weet jij vergaderingen top te verzorgen. Al met al maak jij het verblijf van de gast net een beetje aangenamer!

Voor jou is niets te gek en je staat er voor open om alles te leren en te zien! Gastvrijheid adem je en je vindt het fantastisch om onze gasten in de watten te leggen.

 

Wat mag je verwachten?

  • Afwisselend werk
  • een gezellig, enthousiast en gemotiveerd team
  • Flexibele werktijden (dagen en tijden  in overleg)
  • Een unieke kans om een restaurant mee op te bouwen en jouw ideeën daar in los te laten
  • Een informele werksfeer waar plezier en passie voorop staat
  • Coaching en training

 

Tijdens jouw stage leer je het reilen en zeilen binnen alle onderdelen van ons restaurant met zalen! Je bent dan ook leergiering, enthousiast en je staat open voor nieuwe dingen. Laat ons weten wat jíj graag wilt leren en wij gaan er samen aan werken!

Beleef samen met je team de mooiste tijd bij Clemens, want werken bij Clemens is het allerleukste dat er is!

 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77.

Nog vragen? Laat het gerust even weten.

 

 

Restaurant Clemens

www.restaurantclemens.nl

Restaurant Clemens is bijzonder. Daar waar de verhalen uit het verleden nooit vergeten zullen worden, maar we vanaf nu een nieuw verhaal gaan vertellen. Ons eigen verhaal.

Het is weer een plek waar mensen graag naartoe komen. Een eigentijdse en informele ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, rangen en standen. Waar het gevoel van buiten ook binnen terugkomt. Waar elke bezoeker persoonlijke aandacht ervaart. Waar de passerende fietser of wandelaar op het terras tot rust komt, waar je met vrienden en familie gezellig kunt eten of als zakelijke gast een lunch of diner op niveau beleeft. Voor een kleine borrel, groots feest of belangrijke vergadering. Een plek waar iedereen zich welkom voelt.

Restaurant Clemens, voorheen Restaurant-Zaal ‘t Putje, heeft een rijke historie in Oss. Het is van oudsher een plek waar mensen graag naartoe komen. De naam komt mede dankzij een eeuwenoude legende rondom de heilige Clemens (de voornaam die hij van de paus ontving bij zijn wijding) Willibrord ofwel Willibrordus, apostel van de Lage Landen, aartsbisschop der Friezen.