fbpx

Zelfstandig Werkend Kok

Wil jij graag werken in een nieuwe keuken waar je mag werken met de meest verse producten op kwalitatief hoog niveau? Houd jij van gezelligheid in de keuken en wil jij onderdeel worden van het succes van Clemens? Laat dan van je horen!

 

Gezellig team

 

Verrassende gerechten

 

Groei mee met Restaurant Clemens!

Wat mag je verwachten?

Als zelfstandig werkend kok mag je werken in de nieuwe keuken van Restaurant Clemens waar je samen met de chef-kok de vrijheid krijgt om er jullie keuken van te maken! Diversiteit in het werk vinden wij heel belangrijk, je draait daarom mee aan zowel de koude kant als de warme kant of je zorgt voor een vlekkeloze uitgifte. Je mag al jouw creativiteit, passie en jouw persoonlijkheid in de gerechten leggen, niks is ons te gek. Kom op met innovatieve gerechten, nieuwe trends en zet jouw stempel op de kaart!

Restaurant Clemens heeft 70 zitplaatsen in het restaurant, een terras met 90 zitplaatsen en een zalencapaciteit tot 200 gasten. Naast a la carte, zijn er ook verschillende service clubs actief en draaien wij vele feesten en partijen op jaarbasis.

 

Wie ben jij?

Een enthousiaste kok met passie voor mooie gerechten! Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van Restaurant Clemens!

 

Wat krijg je hiervoor?

  • Een salaris op basis van ervaring en kennis
  • Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat
  • Coaching, training en doorgroeimogelijkheden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, kortingsregelingen met onze leveranciers en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)

 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten.

 

Restaurant Clemens

 

www.restaurantclemens.nl

 

Restaurant Clemens is bijzonder. Daar waar de verhalen uit het verleden nooit vergeten zullen worden, maar we vanaf nu een nieuw verhaal gaan vertellen. Ons eigen verhaal.

Het is weer een plek waar mensen graag naartoe komen. Een eigentijdse en informele ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, rangen en standen. Waar het gevoel van buiten ook binnen terugkomt. Waar elke bezoeker persoonlijke aandacht ervaart. Waar de passerende fietser of wandelaar op het terras tot rust komt, waar je met vrienden en familie gezellig kunt eten of als zakelijke gast een lunch of diner op niveau beleeft. Voor een kleine borrel, groots feest of belangrijke vergadering. Een plek waar iedereen zich welkom voelt.

 

Restaurant Clemens, voorheen Restaurant-Zaal ‘t Putje, heeft een rijke historie in Oss. Het is van oudsher een plek waar mensen graag naartoe komen. De naam komt mede dankzij een eeuwenoude legende rondom de heilige Clemens (de voornaam die hij van de paus ontving bij zijn wijding) Willibrord ofwel Willibrordus, apostel van de Lage Landen, aartsbisschop der Friezen.