fbpx

Keukenhulp (parttime)

Lijkt het jou ook gaaf om ons jonge keukenteam te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden? Zou je graag willen werken in een nieuw restaurant wat recentelijk is geopend? Kom dan bij ons werken als keukenhulp!

Wat houdt de functie Keukenhulp in? 

Als keukenhulp ondersteun jij de koks waar je kan, van voorbereiding voor het diner tot afmaken van voorgerechten en desserts, het bereiden van lunchgerechten of het bijvullen van buffetten. Je mag alles leren en je bent echt een manusje van alles in de keuken, een leuke allround positie in de keuken!

 

 Ondersteunende allround functie

 Werken in een gezellig team

 Ideaal als bijbaan!

Wat krijg je hiervoor?

› Een salaris op basis van ervaring en kennis

› Werktijden en dagen in overleg

› Een unieke kans om een restaurant mee op te bouwen en jouw ideeën daar in los te laten

› Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat

› Coaching, training en doorgroeimogelijkheden

› Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)

 

Wie ben jij?

Een enthousiaste kok of starter in de professionele keuken met passie voor mooie gerechten! Jij zoekt een (bij)baan met flexibele uren (of  een vaste avond in de week / weekend). Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van Restaurant Clemens!

 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten.

 

Restaurant Clemens

 

www.restaurantclemens.nl

 

Restaurant Clemens is bijzonder. Daar waar de verhalen uit het verleden nooit vergeten zullen worden, maar we vanaf nu een nieuw verhaal gaan vertellen. Ons eigen verhaal.

Het is weer een plek waar mensen graag naartoe komen. Een eigentijdse en informele ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, rangen en standen. Waar het gevoel van buiten ook binnen terugkomt. Waar elke bezoeker persoonlijke aandacht ervaart. Waar de passerende fietser of wandelaar op het terras tot rust komt, waar je met vrienden en familie gezellig kunt eten of als zakelijke gast een lunch of diner op niveau beleeft. Voor een kleine borrel, groots feest of belangrijke vergadering. Een plek waar iedereen zich welkom voelt.

 

Restaurant Clemens, voorheen Restaurant-Zaal ‘t Putje, heeft een rijke historie in Oss. Het is van oudsher een plek waar mensen graag naartoe komen. De naam komt mede dankzij een eeuwenoude legende rondom de heilige Clemens (de voornaam die hij van de paus ontving bij zijn wijding) Willibrord ofwel Willibrordus, apostel van de Lage Landen, aartsbisschop der Friezen.