vacature

Keukenhulp

Parttime / Bijbaan – beschikbaar per maart 2019

Heb jij een liefde voor mooie gerechten? Wil je graag ervaren hoe het er aan toe gaat in een professionele keuken? Lijkt het jou ook gaaf om een opening mee te maken? Kom dan bij ons werken als keukenhulp!

Waarom werken bij Restaurant Clemens?

Als keukenhulp ondersteun jij de koks waar je kan, van voorbereiding voor het diner tot afmaken van voorgerechten en desserts of het bijvullen van buffetten. Je mag alles leren en je bent echt een manusje van alles in de keuken, een leuke allround positie voor een starter in de professionele keuken!

Na een grote renovatie zal Restaurant-Zaal ‘t Putje omgetoverd worden tot Restaurant Clemens en in het voorjaar 2019 openen. Je mag werken in een totaal nieuwe keuken en restaurant met de look en feel in modern, landelijke stijl. Het concept ‘een plek waar iedereen zich welkom voelt’ vind je straks terug op de kaart. We serveren een brede variatie van de tournedos van de lokale slager tot een sappige burger op een broodje van de bakker om de hoek. Het draait bij elk gerecht om de kwaliteit en aandacht voor het product.

Wat krijg je hiervoor?

  • Een salaris op basis van ervaring en kennis
  • Een unieke kans om een opening mee te maken en jouw ideeën daar in los te laten
  • Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat
  • Coaching, training en doorgroeimogelijkheden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)

Wie ben jij?

Een enthousiaste (hobby)kok of starter in de professionele keuken met passie voor mooie gerechten! Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van Restaurant Clemens!

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten.

Interesse of vragen? Laat het ons weten.

HOME