fbpx

kerstmenu

4-gangenmenu
Voorgerechten

Kalfslende

Kort gebakken kalfslende met krokante zwezerik, crème van zwarte knoflook & aardappelkaantjes

Buikspek & langoustine

Gelakte buikspek met langoustine, geroosterde wortel & schaaldierenmayonaise

Parelgortrisotto

Met gegrilde groene asperges, bloemkool & gekonfijte citroen
Soep

Pompoensoep

Geroosterde pompoensoep met ras-el-hanout & garnalen

Wildbouillon

Met een garnituur van wild en groene kruiden
Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk

Geserveerd met stoofpeertje & een truffeljus

Zeebaars & gamba

Geserveerd met een saus van gepofte knoflook & amandelen

Pulled Oats Wellington

Met pulled oats & rode biet geserveerd met pastinaakpuree
Dessert

Panna cotta

Yoghurt panna cotta met bramen & vijg

Chocolade

Warm chocolade lavataartje met een mousse van bastogne & vanille ijs

Kaas

Diverse soorten kaas van Bon Fromage met balsamico & noten-crackers
3- of 4-gangen kindermenu
Voorgerechten

Carpaccio

Van rundvlees, met Parmezaanse kaas, basilicumolie, balsamicostroop en pijnboompitjes

Garnalencocktail

Met appel, kerriecroutons en cocktailsaus
Soep (bij 4-gangen diner)

Tomatensoep

Met room en kerststerrenbladerdeeg
Hoofdgerecht

Witvis

Witvis met krokante korst geserveerd met frietjes en groentes

Pasta

Geserveerd met tomatensaus

Kinderbiefstuk

Geserveerd met kruidenboter, frietjes en groentes
Dessert

Stroopwafel

Stroopwafelsterren met vanille ijs, karamelsaus en slagroom

Appel

Warme appel met kaneel en vanille ijs