Chef-kok - Restaurant Clemens

Chef-kok

Ben jij een ondernemende en gepassioneerde Chef-kok die het leuk vindt om een team aan te sturen en te coachen, na te denken over keukenprocessen en goede relaties met leveranciers te onderhouden? Haal jij voldoening uit het serveren van een lekkere lunch, een fijn diner en buffetten, walking dinners en privédiners? Kom dan bij restaurant Clemens werken als Chef-Kok!

Wat mag je verwachten?
Als chef-kok ben je verantwoordelijk voor alles wat er in de keuken gebeurt, je krijgt de vrijheid om er jouw keuken van te maken! Je hebt veel aandacht voor je collega’s, jij coacht, stuurt, motiveert en begeleidt ze tot een gestroomlijnd en gezellig team! Je draait je hand niet om voor het doorgeven van een grote groep of een vol restaurant. Vragen, klachten of problemen van onze gasten vang jij graag op en je vindt het een uitdaging om te zorgen voor de juiste voorraad.

 

Verder mag je verwachten:

  • Wij werken graag met verse, kwalitatieve producten van de lokale slager, visspeciaalzaak, groenteboer en bakker
  • Jij mag voor de grootste en kleinste feesten buffetten, walking dinners of privédiners bedenken, bestellen en bereiden
  • Naast de operationele taken ben je ook verantwoordelijk voor o.a. roosters, functioneringsgesprekken, sollicitaties, nieuwe menukaarten, calculaties en alle andere administratieve taken welke hierbij komen kijken.
  • Je denkt graag mee over de processen en kwaliteit in het bedrijf en hoe we deze voortdurend kunnen verbeteren.
  • Naast het keukenteam vinden wij het belangrijk dat de lijnen met zowel de bediening, afwas als met Olivier en Loes (eigenaren) kort en persoonlijk zijn.
  • Wij staan voor een gezonde werkomgeving met minimale overuren, mocht het toch een keer voorkomen dat je langer werkt? Dan kijken we gelijk waar we deze uren weer kunnen inhalen!

 

Bij restaurant Clemens serveren wij zowel lunch, borrel als diner in ons restaurant (100 zitplaatsen) en op het ruime terras (+/- 90 zitplaatsen). Daarnaast serveren wij in onze zalen (max. 250 gasten) regelmatig een privédiner, uitgebreid buffet, walking dinner of feest met huisgemaakte hapjes.

 

Wat krijg je hiervoor?
· Een goed salaris op basis van ervaring en kennis – in overleg

· Een kans waarbij je veel verantwoordelijkheid draagt in een veelzijdige functie

· Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat

· Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)

 

Wat verwachten wij?
Een enthousiaste, ondernemende, allrounder chef die van diverse werkzaamheden houdt. Jij hebt ervaring in het aansturen van een team. Initiatief nemen en de leiding pakken is voor jou vanzelfsprekend. Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een nog groter succes te maken van Restaurant Clemens!

 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV of bel Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten