vacature

Afwasser

Parttime / Bijbaantje – beschikbaar per april 2019

Ben jij niet vies van een berg afwas? Wil jij werken in een gezellig, jong team en houd je wel van wat vrijheid? Kom dan bij ons werken als Afwasser!

Waarom werken bij Restaurant Clemens?

Als afwasser zorg jij ervoor dat die berg afwas er in no-time doorheen is. Ondanks de drukte zorg jij ervoor dat er altijd genoeg schone borden in de warmhoudkast staan en dat je collega’s van het restaurant gemakkelijk de vieze borden weer kunnen neerzetten in de afwaskorven. De tijd vliegt voorbij door de gezelligheid en de dosis humor van jou en je collega’s!

Na een grote renovatie zal Restaurant-Zaal Het Putje omgetoverd worden tot Restaurant Clemens en in het voorjaar 2019 openen. Je mag werken in een nieuwe afwaskeuken en restaurant met de look en feel in modern, landelijke stijl. Wie wil dat nou niet?

Wat krijg je hiervoor?

  • Een salaris op basis van ervaring en kennis
  • Een unieke kans om een opening mee te maken en jouw ideeën daar in los te laten
  • Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat
  • Coaching, training en doorgroeimogelijkheden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)

Wie ben jij?

Jij bent een gezellige collega die niet terugdeinst voor hard werken in een leuk en informeel team. Daarnaast heb je ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van Restaurant Clemens!

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77. Nog vragen? Laat het gerust even weten.

Interesse of vragen? Laat het ons weten.

HOME