Afwaskracht - Restaurant Clemens

Afwaskracht

Ben jij niet vies van een berg afwas? En wil jij werken in een gezellig, jong team? Kom dan bij ons werken als Afwasser!

Vacature afwaskracht m/v (parttime)

Wie ben jij?

Een enthousiaste afwasser die graag de handen uit de mouwen steekt! Jij zoekt een (bij)baan met flexibele uren. Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van Restaurant Clemens!

Als afwasser zorg jij ervoor dat die berg afwas er in no-time doorheen is. Ondanks de drukte zorg jij ervoor dat er altijd genoeg schone borden in de warmhoudkast staan en dat je collega’s van het restaurant gemakkelijk de vieze borden weer kunnen neerzetten in de afwaskorven. De tijd vliegt voorbij door de gezelligheid en de dosis humor van jou en je collega’s!

 

“De gezelligheid zorgt ervoor dat de tijd vliegt”.

Wat krijg je hiervoor?

  • Een salaris op basis van ervaring en kennis
  • Werktijden en dagen in overleg
  • Een unieke kans om een restaurant mee op te bouwen en jouw ideeën daar in los te laten
  • Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat
  • Coaching, training en doorgroeimogelijkheden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)

 

Beleef samen met je team de mooiste tijd bij Clemens, want werken bij Clemens is het allerleukste dat er is!

 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Kom dan snel een kop koffie drinken bij Clemens! Stuur jouw motivatie en CV naar loes@restaurantclemens.nl of bel / whatsapp Loes via 06 23 05 62 77.

Nog vragen? Laat het gerust even weten.

 

 

Restaurant Clemens

 

www.restaurantclemens.nl

 

Restaurant Clemens is bijzonder. Daar waar de verhalen uit het verleden nooit vergeten zullen worden, maar we vanaf nu een nieuw verhaal gaan vertellen. Ons eigen verhaal.

Het is weer een plek waar mensen graag naartoe komen. Een eigentijdse en informele ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, rangen en standen. Waar het gevoel van buiten ook binnen terugkomt. Waar elke bezoeker persoonlijke aandacht ervaart. Waar de passerende fietser of wandelaar op het terras tot rust komt, waar je met vrienden en familie gezellig kunt eten of als zakelijke gast een lunch of diner op niveau beleeft. Voor een kleine borrel, groots feest of belangrijke vergadering. Een plek waar iedereen zich welkom voelt.

 

Restaurant Clemens, voorheen Restaurant-Zaal ‘t Putje, heeft een rijke historie in Oss. Het is van oudsher een plek waar mensen graag naartoe komen. De naam komt mede dankzij een eeuwenoude legende rondom de heilige Clemens (de voornaam die hij van de paus ontving bij zijn wijding) Willibrord ofwel Willibrordus, apostel van de Lage Landen, aartsbisschop der Friezen.