Een blik achter de schermen: het team van restaurant Clemens aan het woord. Wat vinden zij leuk en belangrijk in hun werk? Leer meer over hun unieke ervaringen, favoriete gerechten en onvergetelijke momenten!
Aan het woord

Chef-kok Thomas
Maak kennis met Thomas! Thomas vertelt hoe zijn passie voor het koken is ontstaan en wat hij belangrijk vindt in zjin werk als Chef-Kok.

Lees het artikel van Thomas:
Supervisor Janneke
Janneke vertelt wat haar werk als supervisor zo dynamisch maakt en wat zij leuk vindt aan het werken in het restaurant en de zalen.

Lees het artikel van Janneke:
Souschef Lente
Lente werkt al vanaf de opening bij Clemens! Ontdek wat zij het allerleukst vindt in haar werk als souschef in de gezellige keuken.

Lees het artikel van Lente:
Medewerker bediening Sacha
Sacha is doorgegroeid van afwaskracht tot medewerkster bediening. Ontdek hoe ze het werk bij restaurant Clemens vindt.

Lees het artikel van Sacha: